VÅRA BYGGTJÄNSTER OCH FASTIGHETSSERVICE I ENKÖPING

Vi bygger både nytt – till exempel villor, föreningslokaler och industrifastigheter – och utför ombyggnation och tillbyggnation. Därtill erbjuder vi även fastighetsservice. Vi vänder oss alltså såväl till privatkunder som företag och självklart kan du som privatkund utnyttja ROT-avdraget enligt gällande regler. Varmt välkommen att kontakta oss för byggtjänster och fastighetsservice i Enköping!

Kvalitetsmedvetna byggtjänster

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och arbetar i enlighet med de etiska regler som gäller för branschen.

Rotavdrag

För alla våra arbeten går det självklart att nyttja ROT-avdraget. Besök Skatteverkets hemsida för mer information om ROT:

Vi bygger nytt

Planerar du ett nybyggnation av exempelvis en villa eller en industrifastighet? Boka in ett möte med oss så går vi igenom dina planer och pratar ihop oss. Ingenting är för stort eller komplicerat eftersom vi kan erbjuda totalentreprenad tack vare våra samarbetspartners sedan många år. Bland våra referenserkan du se ett litet axplock av de nybyggnationer vi utfört genom åren.

Efter mötet med oss får du en kostnadsfri offert att ta ställning till.

Vi bygger om eller bygger till

Behöver du renovera, göra en ombyggnation eller en tillbyggnation? Om ingenting är för stort för oss vid nybyggnation så är ingenting för litet för oss vid ombyggnation. Du är alltid välkommen att kontakta oss om dina planer och behov av hjälp. Självklart får du en gratis offert och har möjlighet att göra ROT-avdrag.

Några exempel på tjänster inom ombyggnation:

  • Takläggning: nyläggning, byte av tak, reparationer.
  • Fasadrenovering: allt från panelbyte till puts.
  • Byte glaspartier / fönster: till exempel inglasning av altan, balkonginglasning.
  • Köksrenovering: till exempel rördragning, ombyggnad av kök.
  • Badrumsrenovering: till exempel kakling, installation av duschkabin.

Vi erbjuder helhetslösningar och använder standardavtalet Hantverkarformuläret 14.

Fastighetsservice

Vi erbjuder också fastighetsservice i Enköping – kontakta oss så ser vi över behoven i din fastighet, bostadsrätts- eller hyresgästförening. Du får självklart fri offert och möjlighet att speca exakt vilka tjänster som bör ingå.